søndag 22. mai 2011

Jubileumsdag i klubben

I dag har vi vore på jubileumsdag i retrieverklubben. Vi var så heldige at det var opphald det meste av tida. Og TV Vest kom så i morgon sit vi nok klistra for å sjå om det er komne nye kjendisar :-)

Torunn ønskte oss velkommen. Ho hadde med seg "hunden" Trofast. Ein veldig kontaktsugen hund.


Lengst borte: Jakt, Utstilling til høgre

Bruksgruppa stilte med lavvo og telt. Styret med kaffi, pølser og lappar. Vi hadde alle fått fordelt område vi kunne vere med komiteen vår. Var ikkje så mange som var innom bruks. Det blei ikkje fortalt ka dei ulike gruppene dreiv på med då alle var samla. Men Gro stod på og fekk vise ein stille (!) og roleg toller eit pølsespor. Hunden jobba kjempegodt.
Mot slutten skulle Maja og Gro vise overvêrssøk. Og då ville TV Vest vere med. Mari (?), programleiar, ville vere den forsvunne som hunden skulle finne. Eg plasserte henne og fotograf ute i skogen. Dei var overraska kor stille vi jobba og at kommunikasjonen var på walkie. Maja blei sendt avgarde for å finne den bortkomne. Og sjølvsagt greidde ho dette. Så no blir det spennande å sjå ka som kjem med. Gro fortalte bra ka hunden gjorde og koss vi jobba.

På dei andre postane fekkhundane prøve å hente dummiar (jakt). Springe og bli kladda på av "utstillingsdommarar". Fartskonkurranse for hundar med matmor/matfar som hare. Tida blei tatt på hunden ikkje eigaren! Altså noko for alle.
På slutten av arrangementet kom regnet. Då var det godt med lappe og kaffi i lavvoen. Det blei ein vellukka dag for alle som var tilstades.

Vakre Maja før ho går til filmen

To søte labradorar.

1 kommentar:

Lise sa...

71 grader Nord Mari? Hun har jo vært ute på en skogstur før.