søndag 17. februar 2008

Runderingshelg

Som vanleg i helga har vi rundert.

På laurdag var det Anne Lise/Scotty, Kari/ Figlia og Deah og oss. Terrenget i Melsheia er utfordrande på grunn av mykje hogst og mykje som ligg langs bakken.

Ekko tar oppgåva alvorleg og runderer fint. Vi fekk nokre gode forsøk på baklengskjeding av lausbitt. Kari var ein figurant han trippa for å springe til, så det var kjekt. Han greier å halde på lausbittet mens han ventar på å få kommandoen og held det nesten fram til figurant. I følge teorien skal eg no teste om han kan ta to steg og bli stoppa og framleis halde på lausbittet. Det får kome neste veke.

Her er Deah i full fart mot figurant. Ho er flink til å gjere beine fine slag. Det er ikkje mykje lyd i henne når ho jobbar, bare konsentrert jobbing. Kjempebra.
I dag var det ein runde i Skjævelandsskogen. Eg trudde det bare kom til å vere eit par tre ekvipasjar for det var jo vinterferie. Men alt for hunden - 7 ekvipasjar var klar for jobbing.

Ekko startar fint og held linja fint. Heilt til vi kjem eit stykke inn i skogen. Då forsvinn all tanke på figurantar og han har nasen i bakken og er i full fart på sporet av eit eller anna. Vilt? Eg får han inn på linja igjen og sender han ut til siste post. Det same skjer faktisk når vi skal øve på lausbittet. Alt går fint mens Ingeborg er figurant i ope område, men straks vi kjem inn i skogen, er nasen i bakken og fokuset ein heilt annan stad enn på jobben. Konklusjonen er vel kanskje at figurant og premie ikkje er så godt at det overgår viltspor....

Anne har tenkt å sende Thelma ut til figurant på høgre side. Det har ikkje Thelma tenkt....

Kari i leik med Thelma

"Eg er klar", seier kroppen til Sita, "kom på plass Gro Anita!"

Ingen kommentarer: