onsdag 4. januar 2012

Nytt år

Ekko og eg har levd eit avslappande liv i jula. Kiloa har lagt seg rundt magen på begge :). No er vi klar for eit nytt år med nye sjansar.

Ekko er veldig klar. Han vil bli kvitt nyåret så fort han bare kan. Eg trudde han var blitt betre i forhold til rakettar sidan det gjekk så fint 2010/11, men det var nok det at huset var fullt av folk og det var ekstra lite fyrverkeri det året. Denne gongen tok nabolaget på Sandsli igjen. Det var utsal på ICA, Plantasjen og Biltema og her støttar folk nærbutikkane.... Det small frå 30/12. Heldigvis var eg akkurat ferdig med god skogstur då første smellet kom 30/12. Men på kvelden nekta den firbeinte å gå langt frå huset.  31/12 gjekk greit til ca kl 14. Etter det var det aldri trygt å gå lenger enn til hagen og frå kl 18 ikkje ut i det heile meinte Ekko. Han var uroleg heile kvelden, men greidde seg ved å ligge under bordet medan vi spelte brettspel kl 24. Han drakk mykje og det endte jo som det måtte. Bøy i knea og tissing på stovegolvet. At eg sette ei bøtte under, reagerte han ikkje på. Såg heilt fjern ut.

1.dag nekta han å gå langt frå huset. Det lukta svovel og brått kom smella. Morgon og midt på dagen går greit, men kveld er nifst. Til og med etter at vi kom heim til Stavanger. Men i går kveld gjekk vi tur rundt Mosvatnet med veninnene hans (Pia og Era). Då var alt ok. Så får eg håpe ingen sender avgarde eit smell i kveld.


3 kommentarer:

Vardegjengen sa...

Godt nytt år :-)

Håpe alle smell e over nå og at Ekko kan få det godt igjen.

Må innrømma det at blogg oppdateringå ser utrolig flott ut. Godt jobba :-)

Gro sa...

Kjekt med litt oppdatering. Godt nytt år til dokker begge. Maja liker heller ikkje smella. Gikk forsovet greit på nyttårsaften inne i huset, men da jeg skulle ta en tissetur i halvsekstiden måtte jeg nesten dra henne med meg inn på marka rett ved huset her. og tissing ble det ikkje. Var ute en liten tur i 3 -4 tiden på natta og fikk da heldigvis gått på do. Men merker på henne at hun reagerer på de smella som er kommet i dagene etter nyttår. : ( Er jeg da alene er det full fart mot bilen, tar jeg henne i bånd drar hun som bare det. Trøttanes. Går bedre hvis hun er med andre hunder og er løs. Jeg forsterker nok redselen ved å ta henne i bånd, men blir litt redd for at hun skal få panikk og løpe vekk hjem) hvis smella er nær oss. Godt det bare er nyttår bare en gang i året iallefall. : )

Aud Venke sa...

Det er jo godt at dei opplever bilen som trygg er jo eit pluss, eller hur Gro?