torsdag 5. april 2012

Påskespor

Vi har trent innimellom. Mellom anna litt spor, men eg har gløymt å skrive om det. Ja, ja, her kjem i alle fall gårsdagen.

Ekko og eg hadde ei treningsøkt/leikeøkt på området medan sporet låg ein times tid.

Eg hadde gått eit spor på 700m, 4 gjenstandar og variert terreng. Krysse asfalt, hogstområde med det underlaget det gjev, myrlendt, tørrgras, grus og barmark.

Begynte på sporet då det var gått ein time. Det var kanskje i snauaste laget for eg såg at han hadde ein tendens til å gå ved sida av sporet. Ferten var tydlegvis der òg. Første gjenstand kom fort. Den gjekk han forbi. Han mista sporet midt i hogstfeltet, men jobba seg godt innpå igjen. Neste gjenstand blei snust på. Eg var kjapp til å skryte og premiere. Han ville helst vidare. Verka som om gjenstanden var litt forstyrrande i det kjekke sporet.

Så eit langt stykke med kryssing av grusveg, litt myr og krysse ein bekk før 3 gjenstand. Den blei tydlegare markert. Så bar det avgarde i høgt tempo. Her var det visst godt med lukt. Eg blei varm i sola og tunga til Ekko hang langt ute. Men her skulle det sporast. Fjerde gjenstand låg i bratt skråning. No var det bare å stå løpet ut. Siste utfordring var faktisk å finne premien på slutten. Eg hadde sett ein boks oppå ein haug med tømmer. Ekko snuste veldig langs bakken. tok lang tid før han sette nasen høgare. Men då var lukka der og premien gjekk ned på ein-to-tre.

Framover må eg trene meir på å markere gjenstandane.
1 kommentar:

Gro sa...

Her var det en som koser seg i påskesola ja. : )
Er misunnelig, da jeg sitter hjemme (og inne) med ørebetennelse, mens resten av fam er på hytta..... : (

GOD PÅSKE videre til dokker begge to!!