fredag 28. august 2009

Framleis meldetrening... og litt kanin

Torsdagkveld var det trening på OD. Silje og eg ville trene meir på melding.
Det er rart å sjå på at kommandoen "runder" er ukjent for Ekko når han står på ein parkeringsplass. Han lurer på ka det er eg vil. Elles gjekk alle momenta ganske bra. Litt sein i farten ut, men god fart når han skal vise. Har begynt å tulle med bittet så det må eg jobbe ekstra med. Det er visst godt å tygge på.

Eg har fått skikkeleg test på at det ikkje er noko gale med synet til den firbeinte venen min. Frå bilvindauga såg han ei kanin borte ved buskane. Og den gløymte han ikkje same kor lenge han sat inne i bilen. Dei andre hundane fekk det visst ikkje heilt med seg. Kanina gav ikkje opp heller. Ho kom stadig tilbake. Men vi fekk trent. Trur dei har tatt skogen hennar slik som dei grev rundt oss.
På slutten av treninga gjekk vi tur som vanleg. Då vi nærma oss slutten av turen, blei Ekko heilt gira. Han hadde fert av noko. Pia stod klar til å bli med. Vi fekk dei vidare. Men då vi kom til bilane, drog Ekko meg mot hekken. Silje mista taket på Pia og dermed for ho gjennom hekken. Eg tviholdt på Ekko (han stod inni hekken). Kor blei Pia av? Det forstod vi når vi høyrte dei andre le. Ho stod på andre sida av hekken og venta på Ekko! Då han ikkje kom, han tapte mot overmakta, kom ho òg tilbake. Det er ikkje kjekt å finne på rampestreker aleine...

1 kommentar:

Gro sa...

He he, me sko av og te verkelig hatt film (med lyd)av disse treningene våre. Mye rart disse hundane finner på.

Håper kaninen har flytta te neste trening.