mandag 24. august 2009

Meldetrening

Anne Lise og eg møtte tidleg på området. Eg trengte å lufte hund og ho trengte å la hunden sin springe frå seg. Heldigvis hadde eg kamera med for her fekk dei kvar sin runde med den mest fasinerande kastinga av freesbee eg har opplevd på lenge. Den var til og med meir fasinerande enn mine kast ... Bileta i dag er frå den leiken.

Etterkvart kom det mange frå lydnad. Det viste seg å vere kurs instruktørane. Så kjekke som vi er, flytta vi oss til skogsområdet på Sviland (runderingsområdet vårt).

Då var det 4 av oss som tenkte meldetrening med ein gong. Vi var forresten ein god gjeng i dag. Kjekt når folk har kome igang igjen. Faktisk var vi 8 tobeinte og 8 firbeinte :-).

Eg arbeidde saman med Silje og Pia- Sidan det var lenge sidan Pia hadde trent på melding, tok vi det frå starten. Frå førar til figurant for premiering. Eg luska ut i skogen og hadde med meg ei lekker rosa prinsesseveske. Gjett om det var suksess. Pia hadde 6 av 6 slag perfekte i kveld (ut frå delmoment 1). Kjempebra!

Så var det Ekko. Han fekk låne den rosa veska. Og som den tøffingen han er, bryr han seg ikkje om jentefargen, men tenner straks på konseptet. Tenk å få godbitar i ei veske!
Starta med siste moment sidan det var ein del rot sist. Han sprang fort ut. Forstod visst kommandoen, no når vi var i skog. Neste del var frå figurant til meg og ut igjen... Måtte ha hjelp av lyd, vimsa og rota. Ikkje særleg nøgd. Sender han i bilen så Pia får trene.

I neste runde lurer eg på om eg skal starte på nytt igjen. Men så seier Silje: "Det kan jo vere han er forvirra sidan har trent heile runden før". Tja, eg var usikker, men verd å prøve. Som sagt så gjort. Ekko ser Silje forsvinne inn i skogen med den kjekke rosa veska. Han spring som ei kula på kommando, hentar bittet, må få ein liten lyd frå meg så er han i full fart inn, set seg, får kommandoen "vis" og ut i full fart. YESS! Eg vågar meg på eit forsøk til. No trengte han ikkje lyd, farten var veldig bra og det einaste eg trengte henge meg opp (viss eg først skal det) er at han held bittet laust. Men gjett om eg var i strålande humør.

Det står ein del om bringkobbelmelding i fleire bloggar for tida. Skal lese nøyare gjennom dei og sjå om eg blir klokare.2 kommentarer:

Gro sa...

Det var kjempekjekt at det gikk så bra på meldetreningen etterhvert. : )

Jeg skal også saumfare bloggene du nevner for gode tips. (så bra det passet at de skrev om dette akkurat nå)


Kjempestilige bilder med frisbeelek.

Torun, Easy og Texas sa...

tusen takk for at dere flyttet dere:-) dere er noen engler.

moro å lese i bloggen deres. Skal bli med dere på treninger, men det skjer litt mye nå frem til den 3 oktober.

vi snakkes:-)