lørdag 12. september 2009

Pia på jakt etter rosa vesker.

Bokseren Pia er på veg til å bli ein skikkeleg runderingshund. Idag fekk eg gleda av å fotografere henne i jakta på figurantar eller var det rosa vesker ho leita etter? Diverre hadde eg gløymt å stille inn kamera så det stod på nærbilete, medan det eg tok bilete av, var ein bokser i farta. Eg syns bileta blei litt tøffe sjølv om dei er "mislukka" så her kjem serien om ein bokser med fart på jakt etter rosa prinsessevesker :)

Det er spennande å følge Pia. Ho har gått frå å vere ein hund som sprang i vilden sky til i dag å jobbe systematisk i søket. Kjempebra jobba Pia og matmor Silje. Det er topp å sjå ka premien "steling frå rosa vesker" gjer med ein matglad hund.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!

Kjempetøffe bilder du tok av Pia i dag. Jeg ble litt stolt, for hun er jo så flott hehe.Kjekt når du har med kamera ditt.Du må bare si ifra, så kan vi prøve å ta noen av
Ekko når han er i farten.

Hilsen Silje

Gro sa...

Enig i at det ble stilige bilder. Og du Silje skal være stolt av henne, hun er veldig flott der hun fyker avgårde i skogen. Hun er blitt kjempeflink på runderingen. Ikke glem å være stolt av deg selv og, det er du som i samarbeid med Pia får til dette. : )

Kjekt at du tar med kamera og får tatt bilder av hundene i farta Aud Venke.