lørdag 8. desember 2007

Flying

Runderingstrening i dag. Planen var at eg skulle kjøre "flying" og mor skulle bruke "kom" for å få meg innom seg. Trur det var eit forsøk på å begynne på den varianten der eg skal innom henne for så snu og vise ka eg fann. Eg slo til med "flying", men var litt gira. Rota det litt til då eg kom inn, men greidde i dei fleste tilfelle å kome meg ut igjen fort. Trur konklusjonen er at eg må få opp kondisen (eg går gjerne lange turar og spring i fjellet eg, men ho eg bur med...... slapp er ho for tida). Ikkje det kondisen var ikkje så verst, men eg hadde kanskje holdt koken ennå lengre viss eg hadde vore i toppform. Og den andre konklusjonen er at vi fortset med "flying" litt til. (Jippi - det liker eg)

Det var mørkt inne i skogen på Sviland, men her ser vi Evita. Ho har akkurat kome inn med fastbitt og skal til å vise matmor Kari kva ho fann.

Er det noen som veit om god litteratur om dei enkelte delmomenta i rundering og den smartaste måten å flette dei saman, tar matmor gjerne i mot tips.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjekt du har hatt det Ekko. Eg og vil trene igjen snart. Men Elisabeth seie det ikkje blir før på torsdag. Hu ska prøva å få te noen treningsøkter utforbi her. Men ingen skikkelig trening før torsdag. Men godbiter blir det masse av allikevel. :-) Her på Karmøy e det masse kjekke folk. Og masse goe kaker. Dessa menneskene e litt mye vekke på dagen vist. Seie dei ska på noe så hette julahandel. Det må nok varra gøy siden de gjør det så masse. Eg og kunne tenkt meg å prøvd det. Når dei komme tebake har dei masse posar med seg. Og då må meg og Chico sjekka dei for bomber kvar gong. Heldigvis har me ikkje funne noen. Det e travelt for oss når alle komme hjem.
Me snakkes snart Ekko. Husk å kjøp lottokupong te Aud Venke.

Hilsen Faya

Anonym sa...

Ja, rundering e kjekt. Du må bli med itte jul. Trur mor har tenkt at me ska trena på sundagen òg.Tenk deg å springa frå den eine godteposen te den andre! Eg digge flying.

Oj, det hørtes nifst ut å vere bombehundar, men det e godt at dokke sjekke alle posane. Matmor lure på koffor ein må på så månge turar som heiter julehandel. trur hu bare vil på ein, men kasnkje den e lange. Eg ska sjekke alle posane etter bomber då.

Husk å trena sjøl om eg ikkje kan kontrollera kor møje du kan. Ka trene du på forresten?

Anonym sa...

Der går vist mye i fot med vendinger og stå. Eg tror eg har blitt ganske flink i stå. Får i hvertfall masse godt. Og så har Elisabeth dratt fram den nye kjekke ballen igjen. Eg va litt redd hu hadde glemt å pakke den. Men hu hadde ikkje det. Og eg har lert Elisabeth kor gøy det e å jaga meg når eg har ballen. Så i dag blei det masse gøy i treningå gitt. Og så har me vært på super lang tur. Elisabeth har ikkje gått så langt på lenge. Me va på den plassen Elisabeth kalle gassrørledningene. Og me gjekk ein mega lång tur. Og så va onkel Øyvind med og. Og det va jo så gøy. Onkel Øyvind har forresten et kjekt skjegg. Det går det an å rive i. Og då seie han rare lyder. Og så ler Elisabeth så godt. Og då blir eg glad. Så du må finna deg et menneske med skjegg og så bare drar du litt sånn forsiktig i det. Ja for du må ikkje komma borti huden. Tror ikkje dei mennenskene like at me e borti dei med tennene. Men det ska liksom værra greit at dei e borti våre tenner. Mennesker e rare dyr.