mandag 3. desember 2007

Fri ved fot 1

Vi har vore på trening. Kjekt. Men kaldt syns dei tobeinte. Frost på bakken.

Tannvising og helsing gjekk ganske fint. Eg slit mest med å sitje i ro når folk kjem bort for å helse. I dag har eg ikkje hoppa på nokon!

Første steg mot Lineføring/ fri ved fot er i gang. Vi har starta på nytt med "Gå og se opp" ( grunnferdigheit nr 7). Eg er litt gira på å setje meg mens eg går ( har jo liksom fått det inn nå..). Men i dag var det ikkje det som var tingen. For å få sikker og tydeleg fri ved fot ( der eg går og ser opp på henne ( det er ikkje måte på kor mykje beundring ho treng)), har vi fått tips om at det er dei første stega som er viktigast. Vere nøye i starten ( det gir mange godbitar så det liker eg) og gå sakte fram. Eg kan det jo nesten. Målet er at eg går ein 7-8 meter med blikket festa på henne før ho vender litt på seg og går ved sida mi. Eg skal bli like god som Faya så bare vent.

Tunnelen sprang eg gjennom. Den er litt kort, men gjer nytten. Slalom var vanskeleg, eg blei litt gira og ville bare leike og bite i bandet. Stressa, sa mor og tok meg med tilbake til bilen.

CDen med bråk har vore på - eg trur ikkje eg snakkar om han ein gong. Ikkje musikk etter min smak for å seie det slik.

Mitt mål nr 2: Lokke godbitar ut av flest muleg - det har eg greidd med glans! Mykje godt i kveld både frå den eine og andre.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nå tester jeg litt

Anonym sa...

Hei Ekko

Du e heldige så klare å få masse godbiter altså. Godbiter e det beste eg vett. Men mi godbit framtid ser svart ut. I går sa Andy te Elisabeth at eg hadde lagt på meg igjen. Og eg så har prøvd å sjula det så godt eg kan. Og det har jo virka så godt. Eg har jo fått så mye godt i det sista. Men nå e den tidå forbi. I dag når eg og Elisabeth trente så fekk eg først makrel i tomat. Og det va jo bare så godt. Men så sa Elisabeth. ÅÅÅÅ du har jo lagt på deg litt du. Tror me prøve med ein an type belønning. Og det må ha vært dei værste ordå eg har hørt. Men så drog hu fram den nye kjekke pipe ballen. Ååååååå så GØY. Me trente litt og så lekte me litt med ballen. Det va kjempegøy altså. Kansje eg komme te å lika litt lek som belønning i framtiden. Ja så lenge Elisabeth bruke den kjekke pipeballen da. Den e jo bare så kule i forhold til Gakk gakken og quackien. Eg og syns det va kjekt å trene agility i går. Håpa det blir mer av det altså. Det e liksom litt mer futt i det. Lika det altså.
Hilsen Faya
Ps. Kjekt at eg endelig får te å skriva te deg. Har ikkje fått det te i det sista.

Anonym sa...

Hei Faya.
Det var godt du skreiv nå. Eg syns ball er ein kjekk belønning for det er litt fart i det. Vi skulle hatt ein stor hage der vi kunne hatt mange ting vi kunne øvd på. Vi har ikkje trent i dag. Det syns eg er dumt, men kanskje eg får lokke matmor til litt.

Anonym sa...

Kansje ein fin hage på sola hadde vært noe. Så kunne me blitt naboer. Då kunne me gått turer sammen og trent ennda mer sammen. Kansje du og Chico kunne klart å gått tur sammen til slutt og då.
Kansje du sko kjøpt ein lotto kupong te na matmor.

:-)

Anonym sa...

Lotto kupong skal eg fikse før jul. Og det hadde vore stiligt å vore naboar. Eigentleg liker eg Chico så vi skal nok fikse det etterkvart.

Men du matmor har funne ut at eg må på slankeren eg òg. Ho tok eit tak ved ribbeina mine. Ogd et skulle det visst ikkje gå ann å ta eit tak så ho likte det ikkje. Eg sprang på kveldsturen i dag for å bevise for henne at eg er i toppform, men eg er redd ho er på jakt etter slankemat....