fredag 21. desember 2007

God jul!

Det begynner å dale englar ned overalt i heimen. Gåvepapir, støvfille, støvsugar og all salgs rot gjer det masete å vere her. Matmor styrer og vaskar, men meg trør ho bare over, dultar til sides og rett og slett overser. Gjennom høgtalaren er det lite julemusikk, men mykje bom, pang og andre ufyselege lydar.

Eg syns å hugse frå i fjor at dette går over, men eg har begynt å lure.....

I alle fall: GOD JUL TIL ALLE GODE VENER!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Ekko!
Mor hadde lova meg at me sko på trening i går, men me sovna foran peisen he he he... det er skikkelig godt å ligge i armkroken til mor foran ovnen...Hun er skikkelig lat om dagene...hun sier visst at jeg skal bli storesøster til en liten krabat på to bein neste år... det er derfor vi ikke har komt oss på trening så ofte som jeg har ønska..hun vil jo bare sove...men men.håper det snart går over.
Ønsker dere alle en god jul og et godt nytt år!
Hilsen Thelma...mor ber meg hilse fra henne også.... :)

Anonym sa...

God jul te deg og Ekko. Me har alleredet fått julebesøk. Og me spise kaker. Nam nam.

Hilsen Chico. Faya seier og God jul

Aud Venke sa...

Så kjekt Thelma at du skal bli storesøster. Det blir sikkert mykje mas med det der. Dei tobeinte lære så mykje seinare enn oss har eg skjønt. bar spør Faya og Chico. Dei har sånn ein tobeinte som maser støtt.

God jul til deg òg!

Og heldiggrisen Chico. Kaker alt nå. Eg vente og vente. Mrn greidde akkurat å lokke til meg eit grisøyra. trur matmor syns litt synd på meg som må greie meg sånn heilt sjøl for tida. God jul til Chico og Faya òg.

Og til alle dokke tobeinte

Anonym sa...

Hei Ekko og God jul. Hils Aud Venke og sei god jul te henne og. Nå e dagen her. Kaker kaker kaker kaker kaker og atter kaker. Besøk besøk besøk besøk besøk. Pakker pakker pakker pakker. Åååååååå kor me må kosa oss i dag Ekko. Detta e den store kake dagen. Lura på om mormor har tatt med Dumle te meg. Hu pleie alltid å gi meg Dumle på julaften. Og lura på om hu har tatt med krumkaka te meg. Nå glede eg meg masse.

Chico

Ps. Faya seie og God jul