lørdag 15. desember 2007

I am flying, I am flying.................

Yesssss!!! I dag har vi vore på Bore. Eg hadde ein runde med overvèrssøk. Fann alle, men lurte dei litt med at eg tok spor på den eine. Men dei andre tok eg på lukta....

Etter ein pause fekk eg avslutte med "flying". Eg holdt sånn koken at figurantane mine blei sveitte. Dei rakk så vidt å forflytte seg før eg kom igjen. Det hadde dei godt av for eg har hørt rykter om eit hundejulebord bare for dei tobeinte..........2 kommentarer:

Anonym sa...

Så masse fine bilder du har lagt ut Ekko. Det ser veldig gøy ut. Og det e jo lyst jo. Eg har vært å lekt med Scotty i dag. Det va gøy det. Traff og på to små hunder. Og eg klarte å hilse fint på begge to uten å tøffe meg. Då blei Elisabeth paff gitt. Det va Scotty det så lerte meg det at små hunder e og ålreite dyr. Hu mor meine vist det at eg har godt av å bli påvirka av andre hundar enn Chico. Han gjør vist så masse rare ting han.
Og nå ska du hørre her. Det har vist klikka for Andy og Elisabeth igjen. I dag har dei tatt inn et svært tre. Dei gjorde det samma for ei stund tebake. Og på den tidå va dei nå heilt rare, får då festa dei masse ballar på treet. Men nå har dei ikkje gjort det. Så det e nok framskritt der. Kansje dei til slutt slutte å ta inn trer. For dei bruka det ikkje ein gong. Det bare står der. Bite ikkje i det ein gong. Dei e så rare. Og i tilleg så e dei så travelt opptatt med så masse rare ting. Som å plassera ein rar rund kvit mann ved siden av trappå. Dei kalla han vist for Kalle. Føle på meg at noe ska skje om ikkje så lenge, men eg vett ikkje heilt ka. Det innebære ein del kaker i hvertfall tror eg. For Elisabeth lage masse av dei og så får eg ikkje spisa. E Aud Venke og så rar?
Og du. Chico spør om Aud Venke e ferdig med å sjangla nå.?

Faya

Anonym sa...

Ja det e kjekt å trena på lørdagen for det e tidligt på dagen. Denn lørdagen så spiste menneska te og med kager og drakk någe brunt. Men ingen sjangla så det va sikkert ikkje någe farligt. Eg òg vil på tur med dokke!

Eg huske for lenge siden at matmor drog inn et tre? Jysla rart. Hu pynta det og det glitra voldsomt. Har ikkje sett snurten av ett tre ennå, så kansje hu har skjønt at tre har me ute (det seier ho i alle fall om mine pinnar). Elles så har hu tatt vekk verdens beste kose saccoseng og lagt någe aent eg ska ligga på. Hu trur det blei litt ryddigare i huset av det. Håbe denne ryddingå går øve, eg vil ha tebage koseplassen min!
Hu har forresten båre inn någen esker eg ikkj efår rote neri. Julepynt seie hu.
Hu har ikkje bakt ennå, men eg har vore på besøk i dag. Og for någen folk. Dei hadde lagt igjen ein deig på kjøkkenet og gått ut. Den va faktisk ganske god, men eg blei veldig tørste av han. Det var någe med peppar syns eg dei sa.

I dag har ikkje Aud Venke sjangla, men hu dreiv på med det på torsdag... Stakkar. Någen må lera henne litt bakpartskontroll.